Awards: Leverancier van het Jaar 2021 | PromZ

Awards: Leverancier van het Jaar 2021

Tijdens de borrel op de eerste dag van De Leveranciersdagen, werden de Awards voor de Leverancier van het jaar 2021 uitgereikt. De prachtige winnaarsprijzen werden speciaal ontwikkeld door De Tingieterij.

Iedereen was blij dat we elkaar weer op een ‘normale’ manier konden ontmoeten en na een radiostilte van een jaar konden er dus ook weer prijzen uitgereikt worden voor de Leverancier van het Jaar. Dit jaar werd een nieuwe juryprijs toegevoegd, te weten de Start-Up van het jaar. Deze prijs is in het leven geroepen om relatief nieuwe bedrijven in onze branche te ondersteunen met aandacht.

De vakjury werd gevormd door Esther Smit (Oxious), Franks Glas (Logochoc), Maurice Stroevenbeld (Interall), Bob Heerius (Xindao), Peter van Gestel (PromZ) en
John-Michael Swaab (Het Portaal).

Er werd massaal gestemd door eindklanten dit jaar. Meerdere genomineerden hadden dan ook campagnes opgezet om stemmen te werven. Dat heeft zeker gewerkt, want nog nooit kwamen er zoveel stemmen binnen. De Award-uitreiking werd bezocht door meer dan 250 mensen uit het vak. In de volgende PromZ magazine zal een uitgebreid artikel over de Awards te vinden zijn.

Leverancier van het jaar:

Winnaar:

Robitex

Eervolle vermeldingen:

Knegt & Leeflang

Compacon

 

Best Online Performance:

Winnaar:

IGO Promo

Eervolle vermeldingen:

Maxilia

Fortune Factory

 

Beste Start-up:

Winnaar:

Eco Giving

Eervolle vermeldingen:

PD Solutions

PromoXL

Meeste publieksstemmen

Interimage