BeGlobal merchandisepartner van Excelsior | PromZ

BeGlobal merchandisepartner van Excelsior

Thijs Libregts en Sjaak Roggeveen hebben de eerste exemplaren in ontvangst genomen van het Excelsior-retroshirt. Beide oud-spelers ontvingen de shirts uit handen van André Noordwijk en Marco Horneman van BeGlobal Promotions. Dit bedrijf is de officiële merchandisepartner van Excelsior.

Naast het retroshirt, een klassiek zwart met rood shirt inclusief de beroemde ‘Ster van de Kralingen’, presenteerde BeGlobal Promotions een aantal andere nieuwe merchandise artikelen. In de loop van het seizoen zullen daar nog meer artikelen bij komen, waaronder de wedstrijdshirts van Masita. Naast de fanshop zullen deze fanartikelen tevens te koop zijn via de nieuwe webshop die BeGlobal Promotions voor Excelsior heeft opgezet. Deze shop is te bereiken via www.sbvexcelsior.nl/webshop.

Samenwerking
BeGlobal Promotions is sinds 2008 als sponsor aan Excelsior verbonden. BeGlobal Promotions beheert meerdere (internationale) webshops zowel business-to-business als business-to-consumer. Het bedrijf werd zowel in 2012 als 2013 in Nederland verkozen tot beste leverancier van promotionele producten. Voor Excelsior en de Excelsior Business Club verzorgde BeGlobal Promotions al verschillende merchandise artikelen en deze samenwerking is nu structureel geworden.

“BeGlobal Promotions heeft bewezen een goede partner te zijn op dit gebied,’’ zegt commercieel manager Wouter Gudde van Excelsior. “De samenwerking met BeGlobal Promotions past bovendien bij onze doelstelling om zaken te doen binnen de eigen businessclub.”