Beste premiums, relatiegeschenken en leveranciers 2011 bekend gemaakt | PromZ

Beste premiums, relatiegeschenken en leveranciers 2011 bekend gemaakt

De Digitz EZmouse, de Brand Charger en de Solarboom zijn enkele van de PromZ Promotional ProductZ 2011, ofwel de Beste Premiums en de Beste Relatiegeschenken van dit jaar. De vakprijzen zijn woensdagavond 30 maart uitgereikt tijdens PromZ Event 2011.

 

De Digitz EZmouse, de Brand Charger en de Solarboom zijn enkele van de PromZ Promotional ProductZ 2011, ofwel de Beste Premiums en de Beste Relatiegeschenken van dit jaar. De vakprijzen zijn woensdagavond 30 maart uitgereikt tijdens PromZ Event 2011.

 

Op PromZ Event 2011 werden ook de beste leveranciers van het jaar bekend gemaakt. Compacon kreeg voor het derde achtereenvolgende jaar de eretitel van beste leverancier van premiums en relatiegeschenken en mag zich daarom Promotional Company of the Year 2011 noemen.

 

Nominaties voor deze titel waren voor Intercédé  Promotie-Productenen en BeGlobal Promotions. De vakprijs Promotional Company of the Year is een initiatief van PromZ Magazine, dat wordt ondersteund door de branchevereniging Platform Promotional Products. De prijs werd dit jaar voor de negende keer uitgereikt.

 

Veel ‘groene’ producten
Bij de inzendingen voor premium en relatiegeschenk van het jaar waren er opvallend veel ‘groene’ producten, helemaal in overeenstemming met de MVO-trend.

 

De Publieksprijs voor het Beste Premium van 2011 was voor de Solarboom van Interimage. Met dit compleet ‘groene’ product kunnen – zonder batterijen – allerlei elektronische apparaten worden opgeladen.
De Publieksprijs voor het Beste Relatiegeschenk van 2011 ging naar de Digitz EZmouse van Douglas John Enterprise. Dit is de eerste, gepatenteerde, draadloze computermuis die geen gebruik maakt van batterijen. Ook tijdens het opladen kan deze ‘supermuis’ worden gebruikt. De bezoekers van PromZ Event brengen hun stem uit welke producten de Publieksprijzen krijgen. Zij vormen daarmee de Publieksjury.

 

Vakprijs Relatiegeschenken
De vakjury, die o.a. oordeelt op basis van aspecten als prijs, mogelijkheden voor personalisering, innovatie, riep ook de Digitz EZmouse uit tot winnend product van de PromZ Promotional Product of the Year 2011 in de categorie Relatiegeschenken.

 

 

 

Nominaties in de categorie Relatiegeschenken waren voor de PreCharger van PreSention en de Holland Vaas van Royal Goedewaagen.

Met de PreCharger kan men wegwerpbatterijen opladen. Goed voor het milieu, en dat past helemaal in deze tijd. Naar verluidt schijnt de leverancier behoorlijk tegengewerkt te worden door de batterijenfabrikanten!
De bovenkant van de Holland Vaas heeft de contouren van de Hollandse landsgrenzen. Een eyecather, die vooral zeer geschikt om buitenlandse relaties mee te verrassen.

 


Vakprijs Premiums

De vakjury benoemde de Brand Charger van SpotZ Global Sourcing tot de winnaar van de PromZ Promotional Product of the Year 2011 in de categorie Premiums.
Een vernieuwd, zeer functioneel promotioneel product. De Brand Charger laadt via de sigarettenaansteker in de auto mobiele apparaten op waarbij de led-verlichting het merk of logo van de gever duidelijk zichtbaar maakt.

Een nominatie in deze categorie was voor de iPhone Horn van MiEs Company/Cap Venture. Een opvallend product voor op het bureau dat het geluid van de iPhone vele malen versterkt. De tweede nominatie ging naar de Bisbell Magmates van Homeij Gifts. Een fraaie hoes, voorzien van een magneetje, om losse messen in bestekbakken te beschermen. Zeer functioneel en zeer geschikt voor opdruk.

 

Leden vakjury
De vakjury voor de productprijzen bestond uit John Swaab (directeur Het Portaal Uitgevers), Philip Lasance (sales manager Het Portaal Uitgevers), promotiespecialist Ed van Eunen, Martin de Winter (Hokra Below the Line) en Karin Schaper (hoofdredacteur PromZ Magazine).