Beste promoproducten van 2013 | PromZ

Beste promoproducten van 2013

Tijdens de eind maart gehouden vakbeurs PromZ Event zijn de beste premiums en relatiegeschenken van 2013 verkozen. De Publieksjury (bestaande uit de bezoekers van PromZ Event) en de Vakjury bepaalden de prijswinnaars en eervolle vermeldingen van de PromZ Promotional ProductZ of the Year 2013.

 

PromZ

 

Publieksprijzen

De Publieksjury wees winaars aan in 5 categorieën. De awards gingen naar:

De Loksak, een beschermhoes tegen water, lucht of stof voor smartphone of tablet. Touchscreenproof en ook de belfunctie blijft gehandhaafd. Leverancier: Novelties, categorie: outdoor.
De Borrel Bottle, een serveerplankje van glas voor lekkere hapjes, gemaakt van een gerecyclede wijnfles. Leverancier: De Knegt & Leeflang, categorie: huishoudelijke artikelen.
De Keycap, die zorgt voor een snelle herkenning van de juiste sleutel aan de sleutelbos. Leverancier: Logoyourkey, categorie: give away’s/beursartikelen.
De Keepcup, het groene alternatief voor de wegwerp koffiebeker. Leverancier: KeepCup, categorie: kantoorartikelen.
De Bott Top, een exclusief gepatenteerde vacuüm wijnstopper. Leverancier: Special Things, categorie: overige artikelen.

 

PromZ

Vakprijzen

De Vakjury, bestaande uit promotiespecialist Ed van Eunen, Martin de Winter (directeur Hokra), John Swaab (directeur Het Portaal) en Karin Schaper (hoofdredacteur PromZ Magazine), koos 5 winnaars en 3 eervolle vermeldingen. De 5 winnaars waren:

De Endless Flowers, een levensecht boeket van plexiglas. Leverancier: Art Poetry & Design.
Het handsfree bellen- en muzieksysteem voor op het fietsstuur. Leverancier: Alpha Impex.
De HipKey, een nieuw product om waardevolle spullen als Iphone en Ipad niet kwijt te raken cq terug te vinden. Leverancier: Hippih.
LoyalTea, een promotionele thee met zeer veel toepassingen – en heel betaalbaar – voor de eindgebruiker. Leverancier: Premiumburo Nieuwkoop.
De Loksak, een beschermhoes tegen water, lucht of stof voor smartphone of tablet. Touchscreenproof en ook de belfunctie blijft gehandhaafd. Leverancier: Novelties.

 

PromZ

 

De 3 eervolle vermeldingen van de Vakjury waren voor: 

 

De Luggage Strap & Scale, een bagageriem die de koffer met een cijferslot beveiligt en tevens het gewicht weegt. Leverancier: PromAction.
De Frozzybox, een lunchbox met geïntegreerde koeling in de deksel. Houdt de inhoud 7 uur koel. Leverancier: Point Virgule
De Boowee, een tag voor alle persoonlijke gegevens om op de fiets te bevestigen. In geval van een ongeluk zijn alle nodige data binnen handbereik. Leverancier: Boowee.

PromZ