Blokker start Dolle Dagen | PromZ

Blokker start Dolle Dagen

Zo zie je maar hoeveel een goed idee en goede slogan waard is: Blokker start op 28 september met Dolle Dagen en stapt hiermee in het gat dat de Drie Dwaze Dagen (Bijenkorf) en het Prijzencircus (V&D) hebben laten vallen. Tijdens Dolle Dagen zijn er speciaal ingekochte producten, extra aanbiedingen op topproducten en kortingen op productgroepen in de winkel én online.

 

Uit onderzoek van Motivaction blijkt dat ruim de helft van de Nederlanders die bekend zijn met de acties Drie Dwaze Dagen en het Prijzencircus, deze dagen mist. Van deze respondenten ziet 61 procent graag dat Blokker een dergelijke actie gaat organiseren, aldus het onderzoek. Dus begint Blokker het prijsevenement Dolle Dagen. Het is de grootste actie ooit bij Blokker: nieuwe merken, meer dan 180 aanbiedingen, ruim 1000 artikelen tegen de scherpe prijzen. Volgens het onderzoek van Motivaction is er behoefte is aan dit soort grote acties. Naast dat mensen het leuk vinden dat dit wordt georganiseerd, geeft 59 procent aan ook te komen.

 

Knuffel Dollie
Speciaal voor Dolle Dagen is er de unieke knuffel Dollie. Er zijn speciale actieboekjes met aanbiedingen te zien op Blokker.nl en ze worden ook in een oplage van 6 miljoen huis aan huis verspreid.
Dolle Dagen start op woensdagochtend 28 september in alle Blokker-winkels en duurt tot en met woensdag 5 oktober. Alle filialen in Nederland nemen deel aan de Dolle Dagen en de dolle aanbiedingen zijn verkrijgbaar in de winkels, de webshop en in de kiosk, het online bestelpunt in de winkel.