Button: 1,5 meter afstand | PromZ
coronavirus button

Button: 1,5 meter afstand

Jammer genoeg geen drie kussen of dikke knuffels, maar 1,5 meter afstand zodat we niet besmet worden met dat vreselijke virus. En om die regel nog maar eens kracht bij te zetten werd deze ludieke button in het leven geroepen.

Per direct zijn twee modellen te leveren:

  1. De BIO Button: bestaat uitsluitend uit hernieuwbare grondstoffen (houtvezels). De verkoopadviesprijs is 250,- (ex btw) voor 250 stuks.
  2. De standaard Button, gemaakt van 100% recyclebaar metaal. Bij het restafval worden deze door magneten uit het vuilnis gehaald, en weer hergebruikt. De verkoopadviesprijs voor deze uitvoering is 85,- (ex. btw) voor 250 stuks.

Beide modellen kunnen ook worden geleverd met een communicatiekaartje. Een ideaal product voor supermarkten, koeriers (DHL, UPS, etc.), winkels en instellingen waar mensen nog bij elkaar (moeten) komen en waar iedere keer gelet moet worden op de nodige afstand. Voor meer informatie: vraag uw relatiegeschenken leverancier. Heeft u deze niet? Neem dan contact op met de Interall Group op info@interallgroup.com en ze verwijzen u dan door naar uw dichtstbijzijnde leverancier.

corona button