Choco FUN | PromZ

Choco FUN

Een behendigheidsspelletje om op te eten Smakelijk en vermakelijk – het chocoladespelletje als give away. Eerst een tijd naar chocolade kijken en het dan pas opeten, dat klinkt onwaarschijnlijk! Of toch niet?

 

Choco-Paradijs heeft iets nieuws: de Choco Fun! een vermakelijk chocoladespelletje, voorzien van uw eigen logo of wensboodschap. De ontvanger zal daarom eerst met het spelletje spelen en dus onbewust ook naar uw logo kijken, voordat het in de maag verdwijnt! Traditioneel spel in een nieuw smakelijk jasje.

 

Het principe kent u waarschijnlijk al wel, een plat oppervlak met drie kuiltjes erin en drie balletjes die u in de kuiltjes moet zien te rollen. Choco-Paradijs heeft dit traditionele spel aan haar chocolade assortiment toegevoegd, uiteraard volledig eetbaar en met de mogelijkheid om te bedrukken.

Wat dat betreft kunt u rekenen op de drukkwaliteit en mogelijkheden die u van ons gewend bent. Prachtige (kleuren)logo’s en wens- boodschappen naar keuze, gedrukt op UTZ-gecertificeerde chocolade.

 

Te bestellen vanaf 300 stuks

Levertijd ca. 3 weken

 

Contact gegevens:

Choco-Paradijs

T.: 036-534 96 87

E.: info@choco-paradijs.nl

W.: www.choco-paradijs.nl