CleanKey | PromZ
CleanKey Webo Promotion

CleanKey

Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van Corona helemaal een fijne gadget!

Touchscreen én opener.

Deze versie heeft een iTouch functie, dus ook je mobile device bedien je met deze CleanKey. En wat dacht je van de handige flesopener? Zoveel handige functies inéén. Kortom, een praktische gadget die je klanten en personeel een veiliger gevoel kan geven.

Bedrukt of gegraveerd.

Uiteraard voorzie je de contactloze hygiënesleutel van je logo met een bedrukking of gravure, zodat je medewerkers en relaties weten dat ook bij jullie veiligheid voorop staat. De CleanKey is verkrijgbaar in zilver, goud en zwart. En vanaf 1.000 stuks maak je ‘m in je eigen PMS kleur.

Wil je meer weten en voorstellen met jullie logo zien? Een product even in de hand houden en uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op. We staan je graag bij in het maken van het juiste product.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl