Compacon opent vestiging in Frankrijk | PromZ

Compacon opent vestiging in Frankrijk

Begin dit jaar werd Compacon overgenomen door Plato Groep, een bekende partij in de promotionele productenindustrie, waartoe o.a. ook IGO behoort. Daarmee werd ook invulling gegeven aan de internationale ambitie om de activiteiten van Compacon binnen Europa verder uit te rollen. Met de opening van een Franse vestiging is nu een eerste stap gezet richting internationale markt.

“De start in Frankrijk valt samen met het winnen van een tender uitgeschreven door het Franse Saint-Gobain, een concern in o.a. bouwmaterialen,” legt Ton Löbker (Compacon) uit. “Onze dienstverlening is door hen beoordeeld als onderscheidend, waardoor we een snelle start hebben kunnen maken. En de nieuwe Compacon-vestiging is een gevolg van onze strategie om in de Europese landen vertegenwoordigd te zijn met eigen kantoren en medewerkers uit het land zelf, waardoor we een goede aansluiting hebben op de lokale markt en cultuur.”

Ambitie

Door de overname beschikt Compacon over een internationaal netwerk dat zeer geschikt is om eigen Compacon-kantoren te vestigen. “Dit past goed bij onze ambitie om verder te groeien en het merk Compacon ook internationaal op de kaart te zetten, en het sluit goed aan bij de toenemende internationalisering van onze markt en de klanten die we bedienen,” aldus Löbker.
Compacon zal in 2018 meer vestigingen openen in landen binnen Europa, zo zullen begin 2018 ook activiteiten gestart worden in Duitsland, België en Denemarken.