Consument vooral gek op de Efteling | PromZ

Consument vooral gek op de Efteling

De Efteling is volgens bezoekers van beoordelingssite Zoover het meest favoriete attractiepark van Nederland. Zij waarderen het park met een 8,7 gemiddeld.

 

Het is de tweede keer op rij dat de Efteling de award voor beste attractiepark wint. Ook in 2012 won het park de prijs. Een opsteker, want uitjes naar attractieparken – niet in de laatste plaats de Efteling – worden veel ingezet als actie- en loyaltytools.

 

Vriendelijk personeel

De Efteling scoort o.a. hoog door de hoeveelheid aan attracties en het vriendelijke personeel. Daarnaast is het volgens de gasten een pretpark dat leuk is om te bezoeken voor alle leeftijden. Toverland in Limburg staat op de tweede plaats met een 8,6 als gemiddeld rapportcijfer en Avonturenpark Hellendoorn krijgt van de Nederlanders een 8,4.

 

De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van beoordelingen op de vergelijkingssite. Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierenpark, beste wellness en het beste museum van Nederland.