De beste gifts & gadgets van 2017 | PromZ

De beste gifts & gadgets van 2017

Tijdens de op 10 en 11 mei gehouden vakbeurs PromZ.live zijn de beste gifts & gadgets van 2017 bekend gemaakt. Een vakjury maakte zijn keuze, de eindklanten die PromZ.live bezochten en eindklanten die online hun stem uitbrachten. Zo werden tijdens de beurs de Vakprijs, de Publieksprijs en de Online Publiekprijs uitgereikt. Een uiteenlopend aantal producten is bekroond, in 5 categorieën: kantoor, huishoudelijk, sport/outdoor, give away’s en overig. Een artikel, de Moleskine Smart Writing Set kreeg ‘hors catégorie’ een prijs.

Zoals elk jaar beoordeelde de vakjury de ingezonden promotionele producten o.a. op criteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden, inzetbaarheid, de kosten van het product en de mogelijkheden voor bedrukking of personalisering. Het publiek mag zijn eigen criteria hanteren. Dit zijn de resultaten voor 2017:

De winnaars van de publieksprijzen:

Powerup

Categorie: Giveaway’s

Transcontinenta BV: Papieren vliegtuigjes anno 2017! Verander je papieren vliegtuig in een smartphone bestuurbaar vliegtuig. Vouw je eigen vliegtuig, plaats de module en bestuur 10 minuten lang je vliegtuig via de bijbehorende app.

LuminAID

Categorie: Sport/outdoor artikelen

Promo.nl: Opblaasbare lantaarn op zonne-energie. De lichtsterkte kan op 4 verschillende niveaus. In de laagste stand geeft de LuminAID 32 uur licht, met 7-10 uur zonlicht is deze lantaarn weer opgeladen.

Kloppend Hart

Categorie: Huishoudelijke artikelen

Art poetry & design: Dit relatiegeschenk, deze beleving, symboliseert d.m.v. de simpele zwaartekracht van water, een kloppend hart. Ons hart, onze motor dat zolang we leven altijd ergens zal kloppen voor iets of iemand.

Tea Netherlands

Categorie: Kantoorartikelen


Florisgifts: Bijzondere, 100% biologische theeën, die gekoppeld zijn aan ons land, onze steden, zijn inwoners, kenmerkende bouwwerken en andere iconen waar wij als land bekend om staan.

Trobla – akoestische versterker

Categorie: Overige artikelen

WOODEN AMSTERDAM: De Trobla is een stijlvolle houten versterker die speciaal is ontworpen om het geluid uit je smartphone optimaal te versterken. Handgemaakt. Voor oorstrelende audio.

De winnaars van de online publieksprijzen:

Custom-made oordopjes

Categorie: Giveaway’s

Loyalty Makers: Originele custom-made 3D-oordopjes, uitgevoerd in eigen een design en verpakking: dat klinkt als muziek in de oren!

SeatZac

Categorie: Sport/outdoor artikelen

ZaaKado: De SeatZac is een chillbag, die je binnen enkele seconden door één enkele zigzaggende beweging kunt vullen met 400 liter lucht. De SeatZac is gemaakt van zeer sterk polyester en weegt maar 750 gram. Daarom is deze chillbag makkelijk mee te nemen in de bijgeleverde draagtas.

Plopr

Categorie: Huishoudelijke artikelen

Innerva: Een heerlijk geluid, zo’n plop wanneer je champagne ontkurkt. Met de Plopr kun je dat nu ook horen als je een flesje bier of cola opent! De Plopr is in te zetten als relatiegeschenk, te personaliseren met uw eigen logo en met aangepaste verpakking.

Correctbook

Categorie: Kantoorartikelen

Gemaco: Correctbook is een herbruikbaar notitieblok. Elke werknemer heeft nog maar één notitieblok nodig. Dat bespaart niet alleen heel veel papier: het correctbook wordt duurzaam en klimaatneutraal geproduceerd en de producten circulair gebruikt.

Magneet knijper

Categorie: Overige artikelen

Knijpertjes.nl: Relatiegeschenken met een boodschap! Knijpertjes.nl biedt houten knijpers die symbool staan voor verbondenheid. Met een mooie gravure maakt u dit originele en bijzondere geschenk nog persoonlijker.

De winnaars van de vakprijzen:

Bloeipotloden

Categorie: Giveaway’s

BLOOM Your Message: Bloeipotloden komen letterlijk tot bloei! Een unieke manier om het duurzame beleid van een bedrijf onder de aandacht te brengen. Plant het potlood en bloemen, kruiden of groenten gaan groeien!

Bobby anti-diefstalrugtas

Categorie: Sport/outdoor artikelen

XD Design: Dagelijks vinden er 400.000 zakkenrol incidenten wereldwijd plaats. Dit kan niet gebeuren met de Bobby anti-diefstalrugtas! Een hoogwaardig polyester rugtas met veel verborgen, niet zichtbare ritsen en vakken.

Xapron Leren Schorten

Categorie: Huishoudelijke artikelen

Xapron: De luxe leren schorten zijn het ultieme tenue voor elke BBQ fanaat, kookgek, creatieve klusser of barista! Er zijndiverse mogelijkheden voor bedrukking + B2B cadeau verpakkingen.

Mini waarschuwingsbordje

Categorie: Kantoorartikelen

De kerstmarktspecialist: We vergeten wel eens dat in onze huidige wereld face to face communicatie enorm belangrijk is! Het mini ‘mobielvrije zone’ waarschuwingsbordje geeft subtiel aan dat mobiel telefoongebruik soms even niet gewenst is.

Windblocker

Categorie: Overige

Windblocker International: De Windblocker is een telefoon accessoire voor zowel smartphones als tablets om buiten te telefoneren en tot vrijwel 100% het irriterende geruis van de wind te onderdrukken.

Moleskine Smart Writing Set

Categorie: Hors catégorie

The Notepad Factory: Wat aan de prijzige kant, vandaar ‘buiten categorie’, maar een heel mooi relatiegeschenk dat off en online combineert. Het Adobe Smart Notebook, Creative Cloud biedt de mogelijkheid om handgetekende schetsen in volledig werkbare digitale bestanden om te zetten. De luxe Smart Writing Set heeft een speciaal ontworpen notitieboek dat samenwerkt met een smartpen en een app om direct aantekeningen en schetsen vanaf papier te kunnen digitaliseren.


De vakjury bestond dit jaar uit (vlnr) Joris Folmer (Trendfactory), promotiedeskundige Ed van Eunen, Martin de Winter (Hokra), John Swaab (Het Portaal), Karin Schaper (PromZ Magazine). Jurylid Rien van Beemen (NRC Media) ontbreekt op de foto.