De lekkerste keuken van Nederland vindt u op RelatieZ! | PromZ

De lekkerste keuken van Nederland vindt u op RelatieZ!

Lekker eten en drinken, gezellig met elkaar aan tafel: dat hoort gewoon bij de kersttijd. De decembermaand leent zich dan ook bij uitstek voor een culinair cadeau. Denk aan geschenken als wijn en champagne, zalm en taarten, maar ook ingrediënten om zelf te kokkerellen. Alles om thuis te genieten. Want is het nog steeds heel erg in om het juist thuis gezellig te maken. Thuiskoks laten zich dan van hun beste kant zien! Met complete pakketten met food en non-food (kookboeken, dvd’s met instructies, servies- en glaswerk) maakt u topkoks van deze thuiskoks!

‘,’RelatieZ vindt plaats op 8 & 9 september in de Jaarbeurs Utrecht. www.relatiez.nl

Topkoks op RelatieZ
Over topkoks gesproken: het Culinair Plaza op RelatieZ is twee dagen lang de lekkerste keuken van Nederland! Daar staat bijvoorbeeld Librije’s Winkel van Jonnie en Thérèse Boer. Librije’s Winkel begon als grutterszaak en is inmiddels uitgegroeid tot luxe delicatessenwinkel in de binnenstad van Zwolle. Volledig gevuld met de mooiste producten die door Jonnie en Thérèse Boer met liefde zijn geselecteerd. In Librije’s Winkel zijn niet alleen de huisgemaakte Librije-producten te verkrijgen, maar ook de wijnen zoals die geserveerd worden in Restaurant De Librije en Librije’s Zusje. Voor kerstmis stellen Jonnie en Thérèse van hun producten uit Librije’s Winkel speciale geschenkenpakketten op maat samen.

Kom proeven
Andere specialisten in het Culinair Plaza zijn o.a. Verskerstpakket, Mies Company, de OliebollenKoerier, Bubbel Events & Gifts en Catering Cadeau. Want een compleet diner aan huis gebracht, of met alle medewerkers uit eten gaan, is natuurlijk ook een niet te versmaden eindejaarsgeschenk! Kom proeven en genieten in het Culinair Plaza om uw culinaire cadeaukeuze te maken!

Meld u aan als bezoeker!
Doe dat vandaag nog, want RelatieZ biedt toegang aan maximaal 2000 bezoekers. Als er 2000 aanmeldingen binnen zijn, wordt de voorregistratie site gesloten. (Zonder voorregistratie is RelatieZ niet toegankelijk.) U heeft als gast van de organisatie natuurlijk gratis toegang. Drankjes en broodjes tijdens lunchtijd krijgt u van de organisatie en exposanten aangeboden.

Graag tot ziens op RelatieZ, 8 & 9 september, Beatrixzaal – Jaarbeurs Utrecht, beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Reserveer uw gratis toegangsbewijs en maak kans op een gratis Goodiebag