Eddy PG Caprise onder dak bij Compacon | PromZ

Eddy PG Caprise onder dak bij Compacon

Compacon heeft Eddy PG Caprise, leverancier van premiums en relatiegeschenken, overgenomen. Het bedrijf is, net als Compacon, gevestigd in Barendrecht. Eddy PG Caprise zal uiterlijk per 1 juli verdergaan onder de naam Compacon en werken vanuit de vestiging van Compacon.

Ton Löbker, directeur Compacon: “De samenwerking met Eddy PG Caprise past in ons groeiscenario om synergievoordelen te behalen op inkoopgebied, maar ook in de dienstverlening die we hebben ontwikkeld, zoals onze webshopmodule Promonline en onze inkoopmodule GroupBuy. De mensen van Eddy PG Caprise, Michel Pieters Graafland en Paul van Boodegom, zullen onze organisatie met hun ervaring versterken en daarnaast natuurlijk verantwoordelijk blijven voor hun eigen groep klanten.”

Afkorting

Voormalig Nederlands voetballer Eddy Pieters Graafland is de oprichter van Eddy PG Caprise. Hij behoorde tot de top drie van beste Nederlandse keepers van de afgelopen eeuw. Hij stond op nr 3 achter Hans van Breukelen en Edwin van der Sar. Als doelman kwam hij uit voor Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal. Zijn bijnaam was, naar zijn afgekorte achternaam, Eddy PG.