Fortune Factory tekent exclusieve samenwerking MKB Nederland | PromZ
Fortune Factory tekent exclusieve samenwerking MKB Nederland

Fortune Factory tekent exclusieve samenwerking MKB Nederland

Fortune Factory verbindt zich als exclusief partner voor geschenken en attenties aan de ‘Dag van de Ondernemer’. MKB Nederland, de initiatiefnemer van deze themadag, zet op de derde vrijdag in november in op de ondersteuning en viering van het ‘ondernemerschap. De ondernemer zelf wordt in het zonnetje gezet, of anderszins aangenaam verrast…

Fortune Factory komt met een speciale geschenklijn waarmee deze dag wordt ondersteund. Van blikjes snoepgoed tot een Olijfboompje of een ‘Taart op de Mat’. Kleine attenties ter aanmoediging, als hart onder de riem of gewoon als blijk van waardering. “Juist nu is dit harder nodig dan ooit”, aldus Erik Jan Gulden van Fortune Factory.

De ‘Dag van de Ondernemer’ staat sinds 2016 op de agenda. Erik Jan Gulden van Fortune Factory: “Het MKB is goed voor zo’n 72% van alle werkgelegenheid. We hebben er onze welvaart aan te danken. Met een assortiment voor bijzondere dagen als “De Dag van de Zorg” en “de Dag van de Leraar”, betitelt Fortune Factory zich als ‘geschenk-experts’. Zeker in deze moeilijke tijd, mogen we onze waardering voor ondernemerschap, lef, durf en drive om te innoveren en investeren, best wel eens uiten.”

Voor meer informatie kijk hier.