Gadget Promostunt:Phoam anti-bacteriële spray | PromZ

Gadget Promostunt:Phoam anti-bacteriële spray

/Nu in de Promostunt met 25% korting: originele Phoam anti-bacteriële spray. De twist-lock spray kan makkelijk met één hand bedient worden. Hypo-allergene formule met aloe vera extract! Wordt voorzien van een glossy etiket bedrukt in full-color! 250 eigen sprays met uw eigen etiket rondom in full-color €438,75!’,’
rnVia de website zijn uiteraard meer opties en aantallen mogelijk! Kijk voor meer Promostunts op promostunt.nl!

Promostunt 1: De originele Phlanzz siliconen polsbandjes met opdruk voor een superscherpe stunt prijs! Nu met 40% korting!! De bandjes zijn nog steeds superpopulair en uiteraard van zeer goede kwaliteit!

Promostunt 2: De originele Phlip-the-coin! winkelwagenmuntjes, nu met 30% korting, één van de meest doeltreffende en populaire promotie artikelen! Veel verzameld, maar ook zeer veel en vaak gebruikt! Nu uw eigen munt met uw eigen logo in maximaal 4 kleuren per zijde voor een superscherpe prijs.

Promostunt 3: Originele Phoam anti-bacteriële spray, nu met 25% korting! Ideaal voor op vakantie, maar vanwege Q-koorts en Mexicaanse griep sowieso handig om bij de hand te hebben. Goede hygiëne kan veel voorkomen! Het label wordt uiteraard speciaal voor u gemaakt in een witte of transparante versie, volledig bedrukt!

Bezoek meteen de website voor deze promotionele stunt aanbiedingen!

Promostunt.nl weer een initiatief van Quadrand bv!