Geen dip in kerstpakketten verwacht | PromZ

Geen dip in kerstpakketten verwacht

Ondanks de crisis bezuinigen werkgevers dit jaar niet op kerst- en eindejaarspakketten. Dat verwacht het Platform Promotional Products (PPP), de branchevereniging waarbij 65 procent van de kerst- en eindejaarspakkettenbedrijven zijn aangesloten, op basis van de bestellingen die tot nu toe zijn gedaan.’,’
rnNet als vorig jaar schat de branchevereniging de gemiddelde waarde van een kerst- of eindejaarspakket op 40 euro. “Werknemers krijgen naar verwachting zoals ieder jaar een kerst- of eindejaarspakket. Verstandig, want juist in tijden van economische crisis is het kerstpakket een belangrijke en voordelige manier om werknemers te motiveren,” aldus Hans Poulis, PPP-voorzitter.

Oriënteer u op RelatieZ
Inkopers die zich willen oriënteren op de aankoop van relatie- en eindejaarsgeschenken en Eigen Keuze-systemen zijn op 9 en 10 september weer van harte welkom op de beurs RelatieZ, georganiseerd door Het Portaal Uitgevers, o.a. de uitgever van PromZ Magazine. Op deze unieke beurs, ook wel de grootste cadeauwinkel van Nederland genoemd, tonen zo’n 90 gespecialiseerde en gerenommeerde leveranciers hun assortiment, overzichtelijk ingedeeld in de overeenkomstige thema-segmenten als Interieur & Huishoudelijk, Food & Drinks, Kantooromgeving & Computer en natuurlijk het segment Totaalleveranciers.

Gast van RelatieZ
Alle bezoekers zijn de gast van de organisatie en de exposanten. Koffie, thee, lunch en borrel: alles gratis, in de speciale sfeer die bij kerst en het einde van het jaar hoort. RelatieZ 2009 vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebouw).

Schrijf u nu in
De beurs is toegankelijk voor maximaal 2000 bezoekers. Het bezoekersaantal is gemaximeerd om de rust en het exclusieve karakter van RelatieZ te kunnen bewaken. Zorg er daarom voor dat u uw komst tijdig aanmeldt. Registreer hier uw bezoek aan RelatieZ voor.