Goud voor Robitex | PromZ

Goud voor Robitex

Na maandenlange voorbereiding heeft Robitex Gifts, Premiums & Promotionals het CSR Promotional Product certificaat goud ontvangen van de brancheorganisatie Platform Promotional Products (PPP).

 

Het CSR Promotional Products certificaat is een nieuwe norm voor MVO. In Nederland is deze certificering binnen de branche voor promotionele producten exclusief verbonden aan het PPP-lidmaatschap en het onderschrijven van de Code of Conduct van PPP. Die twee pijlers vormen de basis voor het CSR Promotional Products programma dat een brede Europese scope heeft.
 

Hoog in vaandel

“Wij hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zeer hoog in het vaandel. Bij ons komt dit tot uiting door onder andere 100 procent duurzame relatiegeschenken, social return en vrijwilligerswerk. Daarnaast hebben wij ons voor de productie van de producten geconformeerd aan de Code of Conduct van de PPP, wat betekent dat de omstandigheden waarin onze producten worden geproduceerd zeer goed zijn! Als laatste hebben we een partnership afgesloten met vier duurzame partners,” aldus Daniëlle Kaspers, directeur van Robitex.