Heeft u al gestemd? | PromZ

Heeft u al gestemd?

Breng uw stem uit op een van de 15 genomineerde full service leveranciers van premiums en relatiegeschenken voor de titel Leverancier van het Jaar 2017 en op een van de 10 genomineerde internetleveranciers voor de onderscheiding Best Online Performance 2017. Doe mee. U bepaalt wie de Publieksprijs wint!

Ga naar de speciale stemsite www.promz.nl/levenciervanhetjaar Daar ziet u alle genomineerden. Via de website kunnen opdrachtgevers eenvoudig hun stem uitbrengen op hun favoriet in één of allebei de categorieën: Leverancier van het Jaar 2017 en Best Online Performance 2017.

Nominaties
De 15 genomineerde full service leveranciers zijn BeGlobal Promotions, BOVI salespromotion, Compacon, Gemaco, Hokra, Interimage, keiretsu europe, Loyalty Makers, P&P Projects, Promo.nl, Robitex, Team Jos!, Webo Promotion, WOT-P en ZaaKado.

De 10 genomineerde internetleveranciers voor Best Online Performance zijn Allgifts.nl, Van Helden Relatiegeschenken, IGO-POST, Maxilia.nl, MultiGift Relatiegeschenken, Pinkcube, Premiumgids.nl, Promostore Merchandising, Relatiegeschenken.nl en de Schenker.

De awards, voor de bedrijven die het visitekaartje voor het vak zijn, zijn een initiatief van PromZ, ondersteund door branchevereniging PPP. De winnaars worden begin september bekend gemaakt.