Het verhaal achter de Flippo’s | PromZ
Het verhaal achter de Flippo’s

Het verhaal achter de Flippo’s

‘Flippokoning’ Hans Zandvliet ontketende in de jaren ‘90 met de Flippo een wereldwijde rage. Dankzij deze succesvolle premiums verdiende hij tientallen miljoenen, maar belandde uiteindelijk in de bijstand.

In België en Nederland werd de Flippo voor het eerst geïntroduceerd in 1995, waarna er een ware rage ontstond. De Flippo is bedacht door Hans Zandvliet, die er multimiljonair door werd. Je kon ze sparen, want ze zaten als gratis premiums in de chipszakken van het merk Smiths.
Met het ontketenen van een jarenlange rage in meer dan 60 landen over de gehele wereld vergaarde Hans Zandvliet tientallen miljoenen. Hij werd de overbuurman van onze huidige koning Willem-Alexander en koningin Maxima en woonde als de Flippokoning op landgoed Eikenrode.
Bedrog, verraad, hebzucht en het noodlot liet een volledig berooide, maar ongebroken Hans Zandvliet achter, aldus het persbericht over het in september te verschijnen boek ‘Flippo en het spel om de knikkers.’

Must read

‘Het schokkende verhaal over een creatief fenomeen. Hij ontketende een wereldwijde rage, verdiende tientallen miljoenen en belandde uiteindelijk in de bijstand. Een must read voor iedere zakenman, een feest van herkenning voor de miljoenen Flippofans, een fascinerend boek vol levenslessen, gaat het persbericht verder.

Actieve spaarders

Jarenlang waren er in Nederland meer dan anderhalf miljoen consumenten die de Flippo’s spaarden. Hans Zandvliet, de hoofdrolspeler in het verhaal is nog steeds hot. Recent was hij nog te zien in het programma ‘Iedereen Had Het Erover’ van Art Rooijakkers op RTL4.
Titel: Flippo en het spel om de knikkers, auteur Leendert Jan van Doorn, prijs 21,99 euro. uitgever: StoryAdventures.