Het wordt een mooie zomer! | PromZ

Het wordt een mooie zomer!

Bezorg uw medewerkers en relaties een mooie zomer! Maak van het begin van de zomervakantie een ‘geefmoment’. Dit is – na kerst – het belangrijkste moment in het jaar voor familie en gezin. Haak erop in met het geven van een aardigheidje en blijf bij uw relaties tijdens de zomer positief in gedachten!

Als u van het begin van de zomervakantie een tweede geefmoment maakt, weet u zeker dat u opvalt en impact scoort! Het effect en de verrassing zitten ‘m niet in de laatste plaats in het onverwachte moment! Met een klein cadeautje wenst u medewerkers en klanten van uw bedrijf op een originele manier een fijne zomervakantie toe. Zo bent u als organisatie toch nog een beetje bij ze… Een functioneel cadeautje heeft de voorkeur: daar hebben mensen echt wat aan en hoe meer ze het product gebruiken, hoe meer uw bedrijfsnaam onder ogen komt.

Zon, zee en strand
Denk bijvoorbeeld aan alles voor buiten, voor zon, zee, strand. Frisbees, strandballen, strandlakens, barbecues, lanyards, zonnebrillen, zonnekleppen, badmintonsets, opblaaskussens met ingebouwde radio, sportshirts, waterdichte hoesjes voor mobieltjes: betaalbare en snel te bedrukken producten die uw leverancier op voorraad heeft.

Meer in PromZ Magazine nr 2 die binnenkort uitkomt.