Hokra steunt Hulphond Nederland | PromZ
Hokra veiling voor Stichting Hulphond

Hokra steunt Hulphond Nederland

Op 14 september organiseert Hokra, leverancier van promotionele producten, een grote magazijnverkoop waarbij de opbrengst gaat naar Hulphond Nederland. Er zijn gave producten te koop voor lage prijzen en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Onder andere elektronica, schrijfwaren, horeca-artikelen, kleding en nog veel meer behoren tot de ‘koopwaar’. Er zijn activiteiten voor kinderen en demonstraties van Hulphond Nederland. Op het terras kunt u genieten van een hapje en drankje. De magazijnverkoop is van 15 tot 20 uur. Het adres van Hokra is de Vort 5 in Noordeloos.

Giften

De opbrengst van deze Fair is voor Hulphond Nederland. Deze stichting helpt jaarlijks honderden mensen en hun families met de inzet van een hulphond. Mensen met een fysieke beperking, epilepsie, PTSS en kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. Mensen  krijgen door een hulphond hun leven terug, kunnen zelfstandig wonen en gaan er weer op uit. Daar wil Hokra graag aan bijdragen. Voor de opleiding en plaatsing van hulphonden bestaan er helaas geen structurele vergoedingen. Hulphond Nederland is hiervoor volledig afhankelijk van giften.