IGO-POST gaat trouwe klanten belonen | PromZ

IGO-POST gaat trouwe klanten belonen

Leverancier van promotionele producten IGO-POST introduceert dit najaar een spaarprogramma om trouwe klanten te belonen. Men kan punten sparen voor geschenken als een LG Home Cinema set, Sony hd tv’s, Gardena tuinartikelen, tijdschriftabonnementen, parfum etcetera.’,’Ron Boer, commercieel directeur van IGO-POST: “Met ons spaarprogramma kunnen klanten sparen voor cadeaus, die in waarde variëren van 15 tot 1500 euro. We werken enkel met A-merken zodat een optimale service en kwaliteit gegarandeerd kan worden. Het grote voordeel voor de klanten is dat zij per order sparen en niet voor een minimaal bedrag moeten bestellen om een bepaald cadeau te krijgen. Daarnaast zijn de cadeaus ook binnen het bedrijf van de klant zelf inzetbaar.”

IGO-POST werkt voor de opzet en uitvoering van het programma samen met Sparco International. Met deze samenwerking kunnen klanten in alle landen waar het bedrijf vestigingen heeft deelnemen.

IGO-points
Het programma heeft de naam IGO-points meegekregen. Iedere klant die zich aanmeldt voor het programma krijgt 10 punten cadeau. Punten worden gestaffeld uitgedeeld naar ordergrootte. Vanaf 100 euro krijgt de klant een punt en hoe meer hij besteedt, hoe meer punten hij ontvangt. De site www.igopoints.nl is vanaf 1 september in de lucht.
Boer: “Ook voor klanten die niet willen deelnemen aan het spaar- programma blijven er aantrekkelijke kortingsregelingen en andere aanbiedingen bestaan. Ons klantenbestand is erg divers, we willen voor elk wat wils bieden.”

Het bijna 65-jarige IGO-POST is gevestigd in Helmond en heeft daarnaast eigen verkoopkantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Vanuit het hoofdkantoor in Helmond vindt het bedrukken van artikelen en de volledige logistiek plaats.

rnrnrnrn