Waar is AH toch mee bezig? | PromZ
Waar is AH toch mee bezig

Waar is AH toch mee bezig?

AH valt toch echt van zijn voetstuk. Vlak na de Hamsterbollies, gevuld met plastic bolletjes waar veel kritiek op kwam, komt de supermarkt nu met een actie waarmee klanten kunnen sparen voor plastic Koekenbakkers!

Waarom hebben ze zo vlak na de Hamsterbolles niet gewoon deze actie afgeblazen en het financiële verlies maar genomen en de Koekenbakkers bij het plastic afval gezet? Dit kost misschien wel meer: omzet, klanten, klantentrouw en de goede naam. Reputatie en imago komen te voet en gaan te paard. Wie is er bij AH toch zo bezig?

8 maanden

En dan, net als bij de Hamsterbollies, weer zeggen dat de producten al waren geproduceerd en de actie al stond gepland. Dat een en ander acht maanden geleden in gang is gezet. Alsof consumenten begrijpen hoeveel tijd er gaat zitten in zo’n hele actie. En dan nog, ook acht maanden geleden had AH hier beter over moeten nadenken. Maar beter nadenken over de te gebruiken materialen doen ze volgende keer echt, zegt AH weer tegen de NOS. Kennelijk kan AH niet zo snel denken, …. pfff, wat een koekenbakkers!