Joint promotion van L’Oréal, Kruidvat en Videoland | PromZ

Joint promotion van L’Oréal, Kruidvat en Videoland

Van 6 tot en met 19 april ontvangen consumenten bij aankoop van 2 actieproducten van L’Oréal Paris, Garnier en Maybelline bij Kruidvat, twee maanden gratis Videoland Unlimited.

 

De joint promotion wordt gecommuniceerd in tv-commercials, actiecommunicatie in de Kruidvatwinkels, de Kruidvat-folder en online via social media. Crystal Promotions is verantwoordelijk voor de business-to-business van Videoland, evenals voor het samenbrengen van de partijen, de organisatie, vormgeving en uitrol van de campagne.

 

Vrijetijdsbesteding
Film kijken is een zeer populaire vrijetijdsbesteding, waarbij video-on-demand en thuisbioscoop opkomende fenomenen zijn in Nederland. Waar L’Oréal jarenlang een ‘traditionele’ Bioscoopbon heeft ingezet bij actiecampagnes, springt deze fabrikant nu in op de trend om digitaal en onbeperkt thuis films en series te bekijken. In samenwerking met Kruidvat, één van de grootste retailers van Nederland, en ondersteund door Videoland.

Videoland Unlimited heeft een zeer groot aanbod aan films en series dat thuis of op iedere andere locatie bekeken kan worden, wanneer het uitkomt.