Kom naar PromZ.live, 10 & 11 mei | PromZ

Kom naar PromZ.live, 10 & 11 mei

PromZ.live, het vernieuwde, dynamische (kennis)event op het gebied van actiemarketing, loyalty, relatiegeschenken en promotionele producten, vindt plaats in Rotterdam Ahoy, op 10 en 11 mei aanstaande. Bezoekers kunnen er ter plekke ook hun stem uitbrengen op de PromZ Promotional Product of the Year, maar dat kan ook (nu al) online.

Op het event PromZ.live kunnen bezoekers (de professionals uit het bedrijfsleven, overheden en non-profit sector) kennis maken met een uiteenlopend aantal facetten van promotionele producten, relatiegeschenken, loyalty en actiemarketing. Zo is er ruimte voor demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars. Professionals (zie toegangsbeleid) hebben gratis toegang na voorregistratie op www.promz.live.

5 categorieën
De PromZ Promotional Product Awards worden elk jaar toegekend door een vakjury en een publieksjury in 5 categorieën. De publieksjury wordt gevormd door bezoekers van PromZ.live, die de in aanmerking komende producten beoordelen en stemmen op hun favorieten. De vakjury beoordeelt aan de hand van een aantal criteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden en inzetbaarheid, mogelijkheden voor bedrukking etc. De 5 categorieën zijn: kantoorartikelen, give away’s/beursartikelen, sport & outdoor, huishoudelijke artikelen en overige artikelen.
Zie verder: www.promz.live