KRACHTIGE EN DUURZAME LEDLAMP | PromZ

KRACHTIGE EN DUURZAME LEDLAMP

CHECK DEZE KRACHTIGE EN DUURZAME LEDLAMP

Deze LED-zaklamp van 10,5cm met gepatenteerde, originele CREE U.S.A. 3 Watt Power LED mag je niet missen! Dankzij het kleine formaat neem je de zaklamp gemakkelijk overal mee naar toe en de sterke lichtbundel brengt overal licht!

 

De ‘Xcheck’ zaklamp van Homeij LEDlite heeft een sterke en heldere lichtbundel van ca. 180 lumen en een verrassend lichtbereik van ca. 140m. De lichtbundel heeft een extra felle focus in het midden, waardoor alles goed zichtbaar is. De schakelaar is tactisch geplaatst in de schroefdop en geeft de mogelijkheid te kiezen uit twee lichtstanden: aan/uit en signaallicht.

 

De zaklamp werkt op slechts één AA batterij, welke meegeleverd wordt. Dankzij de LED-technologie is het lampje extreem duurzaam: circa 100.000 uur / 10 jaar! Het LED-lampje is ook zeer voordelig, het verbruikt tot 90% minder stroom dan een gloeilamp.

De behuizing van deze lamp is gemaakt van sterk en duurzaam geanodiseerd vliegtuigklasse-aluminium. Het aluminium is licht van gewicht en kan goed tegen een stootje. De lens is gemaakt van onsplinterbaar polycarbonaat. In noodgevallen kan de speciaal gevormde lenskop gebruikt worden als glasbreker. Daarnaast is de lamp spatwaterbestendig en stofvrij.

 

De krachtige ‘Xcheck’ zaklamp van Homeij LEDlite wordt geleverd in een giftbox. Voor optimaal draagcomfort zit er een metalen draagclip en een draagkoord aan de zaklamp. Met 5 jaar garantie. Winkeladviesprijs: € 29,95 incl. BTW

src=http://www.promz.nl/uploads/pagetree/images/7d73c66e1c1398b75ee4c524aee0976b.jpg

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl