Leverancier van het Jaar - Uw stem telt! | PromZ

Leverancier van het Jaar – Uw stem telt!

Wordt uw leverancier van premiums en relatiegeschenken de Leverancier van het Jaar 2014? Is uw leverancier 1 van de 15 genomineerde bedrijven die kans maakt op deze titel? Kijk op www.promz.nl/leveranciervanhetjaar en stem mee! Begin september wordt de winnaar bekend.

De Leverancier van het Jaar is het visitekaartje van het vak richting opdrachtgevers. Deze Leverancier van het Jaar 2014 (maar natuurlijk ook de genomineerden) is een voorbeeld voor de honderden collega-bedrijven in Nederland die promotionele producten leveren. De markt van premiums en relatiegeschenken is vele honderden miljoenen groot. Die markt verdient professionals en kennis van zaken.

PromZ Magazine reikt deze onderscheiding (ondersteund door de branchevereniging PPP) al 10 jaar uit. De prijs is bedoeld om de outstanding performance van leveranciers over het voetlicht te brengen en daarmee de professionaliteit van de promotionele productenbranche in de schijnwerpers te zetten. Nieuw is dat de jury dit jaar ook om de stem van de eindklanten vraagt. Laat ons weten of uw favoriete leverancier een van de genomineerden is. Uw inbreng telt mee om in de slotronde te bepalen wie de winnaar wordt!

Nominaties

Een vakjury heeft in de eerste ronde aan de hand van een groot aantal criteria, zoals vakkennis, creativiteit, innovatie, zichtbaarheid in de markt, ondersteuning van de eindklant, financiële draagkracht, kwaliteit van de website en aandacht voor MVO, een selectie van 15 leveranciers gemaakt, die in aanmerking komen voor de prijs. Dat zijn (in alfabetische volgorde):

BeGlobal Promotions uit Waddinxveen
Benito uit Waalwijk
Bovi uit Oudenbosch
Compacon uit Barendrecht
Hokra uit Noordeloos
IGO POST uit Helmond
Interimage uit Woerden
Novelties uit Berkel en Rodenrijs
ProComm Partners uit Barneveld
Promo.nl uit Zaltbommel
Robitex uit Enschede
Van Helden uit Tiel
Vepa Gifts uit Oss
Webo Promotions uit Zeewolde
WOT-P uit Waalwijk

Staat de leverancier van uw keuze erbij? Laat het weten. Ga naar www.promz.nl/leveranciervanhetjaar en breng uw stem uit! Stemmen kan tot maandag 25 augustus 13.00 uur.