Lidl zet groenten en fruit in the picture met spaaractie | PromZ
Lidl zet groeten en fruit in the picture met spaaractie

Lidl zet groenten en fruit in the picture met spaaractie

Begin januari is Lidl gestart met een kleurrijke spaaractie die volledig in het teken staat van groenten en fruit. Acht weken lang kan er gespaard worden voor zogenaamde Vitamini’s, knuffels in de vorm van groenten en fruit.

Aan de Vitamini’s hangt een kaartje met productinformatie, tips en weetjes die afkomstig zijn van Veggipedia.nl met een verwijzing naar Ga voor Kleur. Ook op de schapkaartjes in de winkel en in de bijbehorende app wordt (product)informatie uit Veggipedia gebruikt. De samenwerking is tot stand gekomen na verschillende gesprekken met het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF).

Vitamini’s sparen

De spaaractie loopt tot en met eind februari 2018. In die periode kunnen klanten voor 8 Vitamini’s sparen: wortel, broccoli, aubergine, champignon, appel, peer, aardbei en banaan. Klanten kunnen een volle spaarkaart tot 11 maart 2018 inleveren.
Lidl maakt in zijn actie gebruik van de onafhankelijke informatie over groenten en fruit van veggipedia.nl. Hier is productinformatie van ruim 390 groente- en fruitproducten te vinden voor consumenten, bedrijven en andere stakeholders. Het NAGF wil de website de komende drie jaar flink uitbreiden.