Loyale thee voor War Child | PromZ

Loyale thee voor War Child

Eind september introduceert LoyalTea, producent en mondiaal leverancier van thee en theeproducten, een sociaal en milieuvriendelijk relatie- en eindejaarsgeschenk. Met de opbrengsten van dit product steunt LoyalTea War Child om oorlogskinderen te helpen.

LoyalTea Tea To Go

Het gaat hier om een original LoyalTea Tea To Go infuser met duurzame eigenschappen; de infuser is gemaakt van borosilicaat glas, een RVS zeef en een bamboe dop. De infuser wordt tevens in een ecologische geschenkverpakking geleverd met FSC keurmerk. De optioneel meegeleverde thee komt direct, zonder tussenschakels, vanaf de plantage in Sri Lanka, een van de landen waar War Child werkzaam is, en draagt het Rainforest Alliance keurmerk. De distributie en verkoop van de LoyalTea Tea To Go Infuser verloopt via een geselecteerde groep erkende relatiegeschenk- en kerstpakkettenleveranciers en is o.a. bij Bol.Com verkrijgbaar voor consumenten.

War Child

LoyalTea gelooft in de missie van War Child. Voor iedere verkochte LoyalTea Tea To Go Infuser wordt er een euro aan War Child gedoneerd. LoyalTea heeft als doel gesteld om met de verkoop van de infuser komend jaar ten minste 200 oorlogskinderen een jaar lang te laten helpen met de projecten van War Child. Voor iedere gedoneerde 96 euro kan War Child een kind al een jaar lang helpen.