Nachtjeslampje van KLM voor kids | PromZ

Nachtjeslampje van KLM voor kids

De KLM verwacht dat door de economische groei het aantal zakenreizen zal toenemen. Dat betekent dat kinderen het thuis wat vaker zonder hun vader of moeder moeten doen. Voor de kleine thuisblijvers ontwikkelde het bedrijf daarom het ‘hoeveel-nachtjes-nog’-lampje.
 

Aan het Nachtjeslampje zien kinderen precies hoelang ze nog moeten wachten. Het lampje heeft de vorm van een vliegtuig. Voor elke nacht die vader of moeder nog weg is, brandt een lichtje achter de vliegtuigraampjes. Elke dag dooft er één. Zijn alle (maximaal zeven) lichtjes uit, dan komt papa of mama thuis.
 

Aftellen

Het Nachtjeslampje is gebaseerd op het inzicht dat kinderen graag aftellen. Het is leuk en biedt overzicht en houvast. Het lampje is ook te gebruiken voor andere ‘nachtjes aftellen’, bijvoorbeeld in aanloop naar een verjaardag of op schoolreisje gaan. Het KLM Nachtjeslampje is voor 39,95 euro te koop via de webshop van KLM. Deelnemers van het zakelijke besparingsprogramma BlueBiz die voor 1 mei 2016 via klm.nl/zakelijk een ticket boekten, maakten kans het KLM Nachtjeslampje te winnen.