Pinkcube is derde geworden bij de Huboo E-commerce 50 Awards | PromZ

Pinkcube is derde geworden bij de Huboo E-commerce 50 Awards

E-commerce bedrijven bloeien in de Achterhoek. Pinkcube uit Doetinchem is een van de groeibedrijven uit de regio dat haar succes mede te danken heeft aan hechte samenwerkingen met scholen in de buurt. De kweekvijver voor jong talent maakt een sterke groei door en is als derde geëindigd bij de Huboo E-commerce 50 Awards. Het onafhankelijke onderzoek naar het snelst groeiende e-commerce bedrijf wordt in opdracht van de Shopping Awards uitgevoerd door consultancybureau EY.

Ook is Marianne Wesselink, E-commerce manager bij Pinkcube, op persoonlijke titel genomineerd voor een Shopping Award als “E-commerce manager van het jaar”. Via haar webshop verkoopt Pinkcube bedrukte artikelen o.a. beurzen en evenementen. “Het zijn heftige jaren geweest met veel veranderingen. We zijn dan ook bijzonder trots op de veerkracht en daadkracht van team waardoor Pinkcube nu weer bloeit en bij de top van Nederland behoort. En natuurlijk in het bijzonder op de prestaties van Marianne, die een aantal succesvolle projecten heeft gedreven” aldus Liselotte Leijten, Chief Operating Officer.

De winnaar van de Huboo E-commmerce50 en Mollie E-Commerce Manager van het Jaar Award werd bekend gemaakt tijdens het Shopping Awards gala op 23 maart 2023.