Pinkcube in Top 250 Groeibedrijven | PromZ
pinkcube-logo

Pinkcube in Top 250 Groeibedrijven

Pinkcube behoort van de Top 250 Groeibedrijven in Nederland! Als online specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken heeft Pinkcube een plek verdiend naast bedrijven als Takeaway.com, Picnic en Coolblue. Inmiddels heeft het Achterhoekse bedrijf 40 specialisten in dienst en zijn ze in tien jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van online promotieartikelen.

De Top 250 Groeibedrijven is opgesteld door Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management. Dit leidende ondernemerschap centrum van Europa stelt dat de groei van bedrijven een van de belangrijkste voorwaarden in de transitie van de economie is. Erasmus Centre for Entrepreneurship heeft de ambitie bedrijven inzichten vanuit de wetenschap te bieden middels onderzoek en actiegerichte executive programma’s zodat zij in staat zijn continu te blijven vernieuwen en groeien.

Het overzicht bestaat uit 250 organisaties die minimaal 10 FTE hebben en/of een omzet van minstens 5 miljoen euro tijdens de meetperiode. In het 10e jubileumjaar voldoet Pinkcube aan beide criteria wat resulteert in een plek op de lijst van de Top 250 Groeibedrijven. Benieuwd naar de top 10?  Download hier het Insights Report van de Top 250 Groeibedrijven.