Profiteer van unieke aanbiedingen op RelatieZ | PromZ

Profiteer van unieke aanbiedingen op RelatieZ

Op 8 en 9 september vindt weer RelatieZ plaats, de sfeervolle beurs voor relatie- en eindejaarsgeschenken. Alleen voor bezoekers van de beurs komen exposanten met speciale aanbiedingen.’,’Creatieve, originele en opvallende gifts, gadgets en relatiegeschenken van gerenommeerde leveranciers staan centraal op RelatieZ. De beurs is alleen toegankelijk voor professionele inkopers en functionarissen die nauw betrokken zijn bij de aankoop van gifts voor relaties of het eigen personeel. Zij hebben kosteloos toegang tot RelatieZ na voorregistratie. Bezoekers van de beurs kunnen rekenen op unieke aanbiedingen, die kunnen bestaan uit prijskortingen, speciale producten die anders niet verkrijgbaar zijn, etc.

Exclusief karakter

Inschrijven via www.relatiez.nl is noodzakelijk, omdat het maximale aantal bezoekers voor de twee beursdagen is vastgesteld op 2000, om het exclusieve karakter van de beurs te kunnen behouden. (Als het maximum aantal bezoekers is bereikt, wordt de speciale registratiesite gesloten. Zonder voorregistratie is de beurs niet toegankelijk.)

rnRelatieZ 2010 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 september in de Jaarbeurs Utrecht (Expozaal, Beatrixgebouw). Beide dagen is de beurs geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

http://counters.gigya.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEyNzk3MDQyMzk*NTYmcHQ9MTI3OTcwNDM3Mzk4MyZwPTQ1NTkzMiZkPSZnPTEmbz*3ZDBlNzEyY2NmODk*OGFiYWEw/NzZkNTkxOTZkZTVkOSZvZj*w.gifrnrnrnrn