Promotionele Blasting Brick | PromZ

Promotionele Blasting Brick

Uitstekend om uw naamsbekendheid te vergroten

De originele Blasting Brick wordt overal mee naartoe genomen omdat hij ontzettend licht van gewicht is. Daardoor krijgen veel mensen hem te zien en wordt uw naamsbekendheid snel vergroot. Op de speaker kunt u het bedrijfslogo laten bedrukken op verschillende manieren. En om het geluid van de telefoon te versterken is niet eens een kabeltje of bluetooth nodig! De Blasting Brick is in verschillende kleuren te verkrijgen. Laat hem extra opvallen door een fel kleurtje zoals limegroen of oranje. Muziek luisteren wordt nu een stuk leuker door de Blasting Brick, ze zijn ook nog eens verrassend goedkoop!

 

Het origineelste cadeau dat er is

De Blasting Brick is het cadeau om aan uw medewerkers, relaties of klanten te geven. Zij zullen aan u denken als ze muziek luisteren via de Blasting Brick. Het is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen doordat hij erg klein is (afmeting: 12,8 x 8,1 x 3,5 cm). De Blasting Brick is gemaakt van een siliconen sleeve met ABS plastic.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl