Racen met Jumbo in Zandvoort | PromZ

Racen met Jumbo in Zandvoort

In het weekend van 4 en 5 juni vindt op het circuit van Zandvoort het evenement ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ plaats. Jumbo geeft voor dit event entreetickets weg aan klanten.
 

Bij aankoop van actieproducten bij Jumbo ontvangen klanten een code. Die code is op Jumbo.com om te zetten in een gratis duinen-toegangskaart voor de ‘Familie Racedagen’. De actie begint 4 mei en duurt tot en met 24 mei. Het verzilveren van de vouchers kan tot en met 27 mei 2016.
 

Demonstratie

Naast Jumbo en het management van Verstappen, wordt het racespektakel georganiseerd door Circuit Park Zandvoort en Red Bull Nederland. Er is van alles te doen. Zo zal Max Verstappen met zijn Scuderia Toro Rosso Formule 1-bolide demonstraties geven op het circuit.
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo: “Bij Jumbo hebben we van jongs af aan in Max geloofd en herkennen we ons in zijn winnaarsmentaliteit en zijn drive om elke dag beter te worden. Met dit evenement brengen we de sfeer van het racen en het circuit dichtbij en geven we onze klanten een gratis dagje uit voor de hele familie.”