Rocks over op online loyaliteitsprogramma | PromZ

Rocks over op online loyaliteitsprogramma

Op 2 november introduceert Stichting Rocks’, bekend van het spaarprogramma bij partners Texaco en Super de Boer, zijn vernieuwde online spaarsysteem inclusief twee nieuwe klantenkaarten. De kaarten zijn de opvolgers van de bekende Rocks’ chipkaart.’,’
rnDe Stichting geeft de kaarten vanaf nu uit in de ‘look & feel’ van de formules van de twee aangesloten partners, die de Rocks’ punten uitgeven. Het spaarsysteem voor Rocks’ Vijfjes verandert niet. Wel biedt het online spaarsysteem extra voordelen, waaronder online overzichten van spaarsaldi en behoud van de punten bij verlies of diefstal. De centrale database geeft Stichting Rocks’, Texaco en Super de Boer daarnaast inzicht in het koopgedrag van de kaarthouders.

Logische stap
De conversie van het Rocks’ programma is een logische stap. In 1995 startte het programma bij zowel Super de Boer als Texaco met spaarzegeltjes, waarna deze in 1999 vervangen werden door de huidige chipkaart. Na tien jaar is nu de tijd rijp om van de chipkaart over te stappen op een online loyaliteitsprogramma. De nieuwe kaart biedt door de koppeling met een centrale database en de voordelen van online registratie meer mogelijkheden voor het Rocks’ programma.