Sparen bij de vleet | PromZ
Sparen bij de vleet

Sparen bij de vleet

De grote retailers laten Nederland weer sparen. Kristal bij Albert Heijn, Vitamini’s bij Lidl en Kruiden Sjeffies bij Plus. Nieuw is dat AH introduceert een digitale spaarkaart introduceert, een alternatief op de spaarkaart waarop losse zegels kunnen worden geplakt.

Klanten kunnen de komende dertien weken sparen voor een assortiment kristallen Vivo-glazen van Villeroy & Boch Group. Daarmee herhaalt de supermarktketen de uitermate succesvolle spaaractie uit 2014. Bij elke €10 aan boodschappen ontvangen klanten een kristalglaszegel. Met 20 zegels en vanaf €2,99 bijbetaling hebben ze een set van twee glazen. Zegels sparen kan tot en met 17 november 2019. Een volle spaarkaart inleveren kan tot en met 24 november 2019.

Vitamini’s

Bij Lidl kan de klant sparen voor een stickeractie van de eigen Vitamini-figuurtjes. Klanten krijgen bij iedere €10 aan boodschappen vier gratis stickers. De actie loopt tot en met 6 oktober. Voor het verzamelen van de stickers is een speciaal boek te koop voor €0,50. In totaal zijn er 96 verschillende stickers beschikbaar.
Het boek bevat behalve ruimte voor de stickers ook spelletjes, strips en recepten. De actie past in de bredere aanpak van Lidl waarbij de keten inzet op gezond eten, met de agf-afdeling als speerpunt. Het bedrijf doet het daarmee erg goed

Kruiden Sjeffies

Plus start onder de naam Kruiden Sjeffies (een beetje een look alike van de moestuintjesactie van AH) een spaaractie voor kruiden die kinderen zelf kunnen opkweken. Klanten kunnen van 1 september tot en met 5 oktober sparen voor de Kruiden Sjeffies. Bij ieder besteding van €15 krijgen ze een Sjeffie voor een op te kweken kruid. In totaal kunnen er 20 verschillende Sjeffies/kruiden worden gespaard. Na de start van de actie is er informatie over de kruiden en de recepten van de Kruiden Sjeffies te vinden op een speciale pagina op de website van Plus.