Sparen voor A-merkvliegtuigjes bij Hoogvliet | PromZ

Sparen voor A-merkvliegtuigjes bij Hoogvliet

A-merken van foodfabrikanten konden zich via een spaaractie bij Hoogvliet extra in de picture zetten. De actie liep in september bij alle filialen.

 

Klanten konden sparen voor een modelvliegtuigje met opdruk van A-merken. De vliegtuigjes ontving men bij verschillende actieproducten. Het vliegtuigje zat in een bouwpakket. Dit pakket bevatte een instructie voor het in elkaar zetten van het vliegtuigje en een 2e kaartje gratis voor Aviodrome. A-merken die aan de actie meededen waren o.a Heinz, Honig en Venz.

 

Vrachtwagentjesactie

De actie deed ons wel denken aan de vrachtwagentjesactie van Douwe Egberts uit 2011. Die vrachtwagentjesactie was exclusief voor Superunie-leden (zoals o.a. Deen, Sanders, Poiesz, Jan Linders, Coop, Spar) Aan de actie deden zo’n 20 A-merken mee. Van elk merk was een miniatuur vrachtwagentje te sparen. Alle 20 wagentjes konden worden geparkeerd op een bouwplaat in de vorm van een distributiecentrum van de betreffende supermarkt.

 

Hoogvliet is een supermarktketen met winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Het service- en distributiecentrum bevinden zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt in totaal ruim 5.000 medewerkers.