Sparen voor Lego Ferrari’s bij Shell | PromZ

Sparen voor Lego Ferrari’s bij Shell

Shell, Lego Groep en Ferrari werken samen in een actie waarbij klanten zes verschillende Lego Ferrari’s kunnen bemachtigen. Nederland is een van de eerste landen waar de verzamelserie in beperkte oplage op de markt wordt gebracht.

 

De zes modellen zijn bij elk bemand Shellstation te verkrijgen. De kleine autootjes hebben, voor het eerst in de geschiedenis van Lego, een opwindmechanisme. Shell daagt kinderen uit om de Lego-autootjes sneller in elkaar te zetten dan Formule 1-coureurs Fernando Alonso en Felipe Massa. Op de website van Shell is te zien hoe de coureurs uit de Ferrari-stal met de modellen in de weer zijn.

Klanten kunnen de autootjes bij Shell verkrijgen voor 2 euro per stuk, bij een tankbeurt van minimaal 20 liter, een fles Helix, of een besteding van 5 euro in de Shell-shop. Bij inlevering van 500 Bonus Miles zijn de auto’s gratis.

 

Langdurige relaties

Shell heeft langdurige relaties met zowel Ferrari als Lego. Met Ferrari heeft Shell al ruim zestig jaar een technisch partnership. De eerste Lego-bouwdoos met het Shellmerk was een tankauto. Dat was meer dan 40 jaar geleden, in 1970.