Speciale editie van PromZ Event 2015 | PromZ

Speciale editie van PromZ Event 2015

Op 1 en 2 april vindt de 15e editie van PromZ Event plaats. Een ‘extra’ editie: op de beursvloer zelf en in presentaties van marketing- en promotiedeskundigen wordt er teruggeblikt op 15 jaar premium- en promotietoppers en vooruit gekeken naar ‘de klassiekers van de toekomst’.

Denk alleen al terug aan de Heineken-hoed, de Flippo van Smith, de oranje kroon van de Staatsloterij en de muts van Unox: evergreens waar we anno 2015 nog van kunnen leren. Wat zijn de succesfactoren van deze onvergetelijke premiumpromoties? En over welke acties van nu praten we over 15 jaar nog? Wat zijn de ontwikkelingen en trends in actiemarketing en loyalty?

Productpremières
PromZ Event is al jaren achtereen de belangrijkste vakbeurs op het terrein van premiums, promotie-artikelen en relatiegeschenken. Zo’n 170 gerenommeerde leveranciers vullen Hal 3 van de Jaarbeurs. Vele honderden nieuwe promotionele producten beleven hun première op 1 en 2 april in Utrecht. De toonaangevende premium- en relatiegeschenkenspecialisten zijn aanwezig op PromZ Event 2015 en nodigen u uit woensdag 1 april en donderdag 2 april PromZ Event 2015 in de Jaarbeurs Utrecht te bezoeken.

Gratis entree
Na registratie via www.promzevent.nl heeft u kosteloos toegang tot de beurs. Het enige wat u moet doen is uw entreebewijs uitprinten en meenemen naar de entree van PromZ Event. (Bezoekers die zich niet registreren, betalen 35 euro toegang.) Uw collega is natuurlijk ook van harte welkom. Hij of zij moet zich ook even registreren voor gratis toegang.