Sporten met AH en NOC*NSF | PromZ

Sporten met AH en NOC*NSF

In het weekend van 9 en 10 september organiseren Albert Heijn en NOC*NSF het eerste AH Sportfestijn in het Haagse Zuiderpark. Op het grootste sportpretpark van Nederland is er een enorme diversiteit in sportactiviteiten veel informatie op het gebied van gezond eten.

AH Sportfestijn

Albert Heijn en NOC*NSF willen een actievere levensstijl voor heel Nederland toegankelijk maken. Met meer dan 50 sportbonden en activiteiten is er op het AH Sportfestijn voor iedereen een sport die bij hem of haar past. Naast judo, tennis of badminton, zijn er ook minder bekende sporten waar bezoekers dat weekend mee kunnen kennismaken. Professionele sporters en coaches zijn aanwezig voor workshops, demonstraties en meet & greets. Zo kan je een balletje trappen met voetbalster Leonne Stentler, en testen Naomi van As en Ellen Hoog je kennis van sport en food in de Allerhande Quiz.
Ook is er het AH Foodcourt met verschillende foodtrucks, Allerhande chef-koks die snelle en makkelijke sportgerechten bereiden en Allerhande sportdiëtisten. Online is te zien wat er meer te doen is. Voor de omwonenden van het Zuiderpark liggen 3000 gratis sportfestijn kaarten klaar om tijdens het AH Sportfestijn mee te bewegen.

Sparen voor vijf keer gratis sporten

Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 tot en met 24 september in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan direct vanaf de start van de AH Sportactie tot en met 3 december.