Touch Promotions lanceert de Thuis Voordeelkaart | PromZ

Touch Promotions lanceert de Thuis Voordeelkaart

Ook thuis is er genoeg te beleven! Leer bijvoorbeeld koken uit de beste online kookboeken. Juist geen zin om te koken? Laat jouw maaltijd dan met korting thuis bezorgen. Bouw jouw huis bijvoorbeeld om tot eigen privébioscoop of fitnesszaal of pak juist even wat tijd om te relaxen met één van de verwenpakketten of een goed (luister) boek. Dankzij het diverse aanbod is er voor ieder wat wils!

Het online aanbod varieert van films, series of boeken tot cursussen en fitnesslessen. Daarnaast is er ook een breed aanbod aan kids entertainment, verzorgingsproducten en tuinartikelen. Alles wat jij nodig hebt voor in en rondom het huis, daar dragen wij graag aan bij! Bekijk het platform hier: www.thuisvoordeelkaart.nl

Inzetbaar als exclusief promotieartikel
De Thuis Voordeelkaart is inzetbaar als exclusief promotieartikel voor elke doelgroep en elke sector! Het is een flexibel inzetbaar kortingsconcept; zowel digitaal als fysiek leverbaar en met een snelle time-to-market. Creëer dus eenvoudig en snel een duidelijke meerwaarde en positieve associatie met een merk of bedrijf bij ieder gebruik van de Thuis Voordeelkaart!

Lees meer op www.touchpromotions.nl/thuisvoordeelkaart