TRACKER LED-lamp | PromZ

TRACKER LED-lamp

Volg het krachtige licht van de nieuwe TRACKER LED-lamp!

 

Homeij blijft haar eigen productlijn ontwikkelen en uitbreiden. Een van de nieuwste LED-lampen is de TRACKER, met een stevige antislip handvat.

 

Deze nieuwe zaklamp van 13,5cm heeft een originele CREE Gallium Q5 5 Watt LED-lamp, waarmee de felle, krachtige lichtbundel van ca. 190 lumen een enorm lichtbereik heeft van ca. 220m. Dankzij het Schuif-Focus-Systeem (SFS) is de lichtbundel traploos instelbaar van een brede lichtbundel tot een gerichte spotlight. De TRACKER heeft drie lichtstanden, instelbaar via de drukknop: 100%, 30% en knipperlicht. De batterijduur is ca. 12,5u bij 100% en maar liefst ca. 30u bij 30%.

 

De zaklamp werkt op slechts 3 AAA batterij, welke meegeleverd wordt. Dankzij de LED-technologie is het lampje extreem duurzaam: circa 100.000 uur / 10 jaar! Het LED-lampje is ook zeer voordelig, het verbruikt tot 90% minder stroom dan een gloeilamp. De Homeij TRACKER is een ideale lamp om mee op pad te nemen. De LED-lamp wordt namelijk geleverd met polskoord en stuurklem voor op de fiets. De lens is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat en de behuizing van duurzaam, geanodiseerd aluminium. De lenskop is met glasbreker ontwikkeld, voor noodgevallen. Als dat nog niet voldoende is, is de TRACKER stortbuiendicht (IP46) en blijft goed functioneren bij temperaturen tussen -25°C en +60°C!

 

Geleverd in een giftbox. Met 5 jaar garantie.

Winkeladviesprijs: € 29,95 incl. BTW

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk, Erwin Schellekens, 013 523 83 70, homeijgifts@homeij.nl, www.homeijgifts.nl