Uniek tailor-made kookboek | PromZ

Uniek tailor-made kookboek

Uniek tailor-made kookboek
In het kader van jubilea, Kerst, speciale marketingacties of de opening van uw bedrijf kan HiepHiepKado een kookboek op maat ontwikkelen dat zowel duidelijk verwijst naar het gewenste thema als naar uw bedrijf. Dit kookboek kan bijvoorbeeld worden ingezet om de band met uw klanten te versterken. Het volledige kookboek van 144 pagina’s zal in enkele maanden kunnen worden gerealiseerd. We hebben een toegewijd team in de startblokken staan dat enorm veel ervaring heeft in het realiseren van kookboeken.

De favoriete gerechten van uw collega’s
Uw kookboek wordt helemaal op uw organisatie aangepast. Het boek kent een zestal hoofdstukken die ieder een gezonde ‘kooktechniek’ als onderwerp hebben; rauw, stomen, ovenbereiding, grillen, koken en wokken. Het boek wordt ingeleid door de directeur en elk hoofdstuk door een manager of medewerker die een favoriet gerecht maakt met de kooktechniek van het hoofdstuk. Daarbij zorgen we voor een leuke spreiding over de afdelingen van uw organisatie. Het koken gebeurt in een huiselijke sfeer en dat is ook de sfeer waarin het gehele boek wordt opgemaakt. Naast zes keer acht recepten bevat het boek ook een aantal achtergrondverhalen over de gebruikte ingrediënten en technieken.

Aanbieding op maat
We begrijpen dat u wellicht nog meer wil weten over uw tailor-made kookboek. Wij staan altijd paraat u te adviseren, desgewenst ook op afspraak door onze collega’s van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

HiepHiepKado
Rijnstraat 495a
5215 EJ ’s-Hertogenbosch
Tel.: 073 – 689 00 31
Fax: 073 – 613 65 00
www.hiephiepkado.nl