Vepa verhuist naar nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch | PromZ

Vepa verhuist naar nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch

Relatiegeschenken- en bedrijfskledingspecialist Vepa verhuist naar ’s-Hertogenbosch. In het nieuwe pand aan de Rietveldenweg 47a komen een royale bedrijfskledingshowroom en een nieuwe digitale showroom voor relatiegeschenken. Vepa betrekt de nieuwe locatie per 3 oktober 2016.

 

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van het nieuwe bedrijfspand. Een van de paradepaardjes is de digitale showroom. “Soms wil een klant een relatiegeschenk net even in een andere kleur zien dan die wij op voorraad hebben. Of weten hoe het eruitziet als zijn logo erop staat. Met de digitale showroom kunnen we onze klantenkring nóg meer op maat bedienen,” vertelt eigenaar Robert-Jan van Enschot. De producten kunnen op de schermen in alle denkbare varianten getoond worden, qua kleur, materiaal en opdruk.

 

Digitale showroom

Naast de digitale showroom kan men gebruik maken van de webshop. Hier kan men 24/7 relatiegeschenken bekijken en bestellen. De showroom van Vepa Bedrijfskleding, gaat er qua ruimte flink op vooruit. Daardoor kan het bedrijf een veel groter deel van het assortiment direct aan de klant laten zien. Tevens is er de mogelijkheid om een selectie van de kleding direct te passen en mee te nemen of te bestellen met levering volgende dag.