Verlies nooit meer je plastic beker met GRIPPO | PromZ

Verlies nooit meer je plastic beker met GRIPPO

GRIPPO is het eerste bedrijf in Nederland dat een gepatenteerde bekerhouder heeft ontwikkeld welke herbruikbaar is en verschillende soorten plastic bekers en flessen kan dragen. GRIPPO heeft het doel om hergebruik van plastic bekers op evenementen makkelijker te maken. Bezoekers van die evenementen vinden het vaak vervelend om na hun drankje met een lege plastic beker in hun hand te moeten staan en de beker op de grond gooien is natuurlijk geen optie. 

Vanaf 1 januari 2024 moet ieder evenement in Nederland 75% van het plastic afval op een schone manier inzamelen voor recycling of een herbruikbare beker aanbieden. Door het gebruik van GRIPPO komen bekers schoon retour voor het recycling of hergebruik proces, is er minder afval en irritatie voor de bezoekers van evenementen en heb je een originele gadget. Aankomend festival seizoen wil GRIPPO met het product op verschillende evenementen vele honderdduizenden plastic bekers op een juiste schone manier inzamelen, zodat het plastic gerecycled kan worden.  

GRIPPO is zeer makkelijk in gebruik. De ene zijde klemt aan het kledingstuk en aan de andere zijde van het kledingstuk klem je een plastic beker. Hierdoor kan iedere bezoeker van een evenement makkelijk zijn beker of flesje bij zich dragen zonder er last van te hebben. De plastic beker of fles wordt uiteindelijk zelf weer ingeleverd bij de bar of een inleverpunt. GRIPPO is geheel te personaliseren in eigen kleur en logo. Daarom is dit gadget een veelbesproken onderwerp zijn en een superleuke giveaway aan klanten, relaties, collega’s en prospects. Ook zal het goed inzetbaar zijn als marketing product. Interesse? Vraag je leverancier naar dit product.