Voor iedereen een kerstpakket | PromZ

Voor iedereen een kerstpakket

Een zogeheten quickscan van PromZ Magazine onder leveranciers van kerstpakketten heeft uitgewezen dat het bedrijfsleven weer meer dan voorgaande jaren interesse heeft in de aanschaf van kerstpakketten voor het eigen personeel.

 

“Het overgrote deel van de leveranciers heeft eind september al beduidend meer kerstpakketten verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook in offerte aanvragen zien ze een stijging ten opzichte van het afgelopen jaar. De leveranciers zien hierin een voorzichtig begin van het herstel van de economie. Ze menen ook optimisme te zien bij de grote ondernemingen, iets wat ook merkbaar was onder de bezoekers van RelatieZ, onze beurs voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die begin september plaatsvond en door ruim 1000 professionals uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties werd bezocht,” aldus Hans Janssen van Het Portaal Uitgevers.

 

Hij vervolgt: “Dat medewerkers al jaren achtereen meer moeten doen met minder mensen was een veelgehoord argument om het personeel aan het einde van dit jaar te bedanken met een mooi pakket.”

 

 

Op zoek naar een kerstpakket groothandel in uw regio?
Op kerstpakketleveranciers.nl vind je alle gespecialiseerde kerstpakket groothandels overzichtelijk op 1 website. www.kerstpakketleveranciers.nl