Vrolijke bloembollen | PromZ

Vrolijke bloembollen

Met deze bloembollen zorgt u voor een bloeiende relatie tussen u en uw medewerkers of relaties. Zet ze bijvoorbeeld heerlijk in het zonnetje voor het werk dat ze voor u verrichten, of het werk dat u voor hen mag doen. En wat is er leuker dan uw waardering tonen door middel van een vrolijk geschenk. U geeft niet één maar twee keer een cadeautje: bij het ontvangen en tijdens de bloei van uw geschenk.

Feestelijk verpakt in handig brievenbus verpakking
Het is tijd voor de lente! Verwen uw medewerkers of relaties daarom met deze feestelijk verpakte bloembollen die de lente vanzelf in huis halen. De feestelijke verpakking en de plantinstructies kunt u geheel naar wens – uw huisstijl – aanpassen. Deze sets zijn leuk om te geven als spontane verrassing, bedankje voor uw personeel of als relatiegeschenk. Ook kunt u er voor kiezen om het relatiegeschenk thuis te laten bezorgen, dit tailor-made geschenk past namelijk door de brievenbus.

Aanbieding op maat
Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak door onze collega’s van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

HiepHiepKado
Rijnstraat 495a
5215 EJ ’s-Hertogenbosch
Tel.: 073 – 689 00 31
Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl