War Child-pyjama laat kinderen weer dromen | PromZ
warchild_pyjama

War Child-pyjama laat kinderen weer dromen

De Hema lanceerde deze ochtend de speciale War Child-pyjama, waarvan 25% van de opbrengst naar War Child gaat. Het is een nieuwe samenwerking tussen Hema, radiostation 100% NL en War Child met als motto ‘Laat Kinderen Weer Dromen’. De drie partijen slaan de handen ineen om bij kinderen in oorlogsgebieden hun angsten weg te nemen en ze weer rustig te laten slapen. Een erg mooi initiatief!

‘Laat Kinderen Weer Dromen’
Kinderen in oorlogsgebieden liggen ‘s nachts vaak wakker en kijken het gevaar recht in de ogen. ‘Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend’, zegt Joshua Nolet die met zijn band Chef’Special ambassadeur van War Child is. ‘Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dit gun ik elk kind.’

De actie ging vanmorgen van start in de radiostudio van 100% NL, waar DJ Koen Hansen de eerste pyjama aan bassist Jan Derks en drummer Wouter Prudon van de band Chef’Special overhandigde. Ook is er een ‘drive-thru pyjama party’ bij de studio georganiseerd, waar luisteraars de eerste exemplaren zelf kunnen kopen. Ga jij vandaag ook even langs?

Het radiostation zal een week lang aandacht besteden aan deze actie en iedereen oproepen om deze unieke pyjama te kopen en zo kinderen in oorlog te steunen.

Alle informatie over deze samenwerking én de collectie is te vinden op www.hema.nl/warchild