Wereldberoemde scherpte gecombineerd met frisse kleuren! | PromZ

Wereldberoemde scherpte gecombineerd met frisse kleuren!

Victorinox fleurt uw keuken op met deze messen: Santokumes (17cm), koksmes (19cm) en broodmes (21cm). Met high-carbon RVS lemmet en ergonomisch antislip heft van Fibrox. In de kleuren oranje, roze, groen en geel. Met levenslange garantie.

 

Naast de veelzijdige groente-/schilmessen, brengt Victorinox nu ook de serie SwissClassic keukenmessen in dezelfde vier hippe kleuren. Met het Santokumes (17cm), koksmes (19cm) en broodmes (21cm) kunt u kipfilet snijden, vlees trancheren, verse kruiden hakken, het julienne snijden van groente, fruit schillen, brood snijden, etc. De gekleurde messen uit de Victorinox SwissClassic serie zijn werkelijk geschikt voor álle snijtaken. Zeer scherp en het heft ligt uitstekend in de hand.

 

Victorinox is beroemd om de high-carbon roestvrij stalen lemmeten. Deze worden vervaardigd door middel van een speciaal hardingsproces met een hoek die steeds maar weer geslepen kan worden om de originele scherpte gedurende de hele levensduur van het mes te behouden. Het product voldoet aan de hoogste hygiënische eisen en is gemaakt in Zwitserland. Koken is meer dan alleen het bereiden van voedsel.

 

Koken moet ook plezierig zijn en het kiezen van het juiste keukengereedschap is van cruciaal belang. Victorinox heeft het juiste hulpje voor iedere job – functionele producten van hoge kwaliteit – zoals je mag verwachten van de bedenker van het originele “Swiss Army Knife”. Levenslang gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten. Kenmerken:

 

• Superieure Zwitserse kwaliteit

• Uitzonderlijk scherp

• Lemmet van zeer hard roestvrij staal

• Ergonomisch heft van antislip Fibrox, zelfs wanneer het nat is

• Vaatwasserbestendig

• Levenslange garantie

Voor promotionele doeleinden kunnen de messen worden voorzien van een voedselveilige etsing.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl